Skip to main content

Particulieren

Werkwijze

Als particulier weet u graag wat u van ons kunt verwachten en welke garanties wij u bieden. Daarom omschrijven wij onze werkwijze graag aan u.

Het begint allemaal met het goed in kaart brengen van de door u gewenste werkzaamheden. Wij komen daarom geheel vrijblijvend bij u langs om de wensen door te spreken en om een goede indruk van de situatie ter plaatse te verkrijgen. U kunt daarbij rekenen op ons deskundig advies.

Kleine werkzaamheden worden meestal uitgevoerd op regiebasis, d.w.z. dat er betaald word voor de gewerkte uren tegen een vooraf afgesproken uurloon en het gebruikte materiaal. Voor de grotere opdrachten zal over het algemeen een offertebedrag worden opgesteld, waarbij er voor een vast bedrag bepaalde werkzaamheden worden uitgevoerd.

Na de klusopname ontvangt u binnen een afgesproken termijn een vrijblijvende offerte.

Gaat u akkoord met deze offerte, dan ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging. Hierop worden alle gemaakte afspraken over prijs, uit te voeren werkzaamheden, uitvoeringsdatum en (betalings) voorwaarden duidelijk vermeld. Dit geeft beiden partijen een stukje zekerheid en zo kunnen misverstanden worden voorkomen.

Renovatiebedrijf Haanstra werkt volgens de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. Het VLOK is een branchevereniging voor klussenbedrijven die instaat voor de kwaliteit van de dienstverlening van haar leden. Deze voorwaarden zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Algemene voorwaarden

Betrouwbaar

Gecertificeerd

Particulieren

Zakelijk

Offerte aanvragen